retourvoorwaarden

Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Neem wel van te voren contact met ons op via de mail: info@powercage.nl

  • De consument heeft 14 dagen om de bestelling te annuleren en het retour aan te melden.
  • Daarna 14 dagen om het product terug te sturen.
  • Na aanmelden van het retour heb je als winkelier 14 dagen om het orderbedrag inclusief verzendkosten terug te storten..

Stappenplan retourneren

Download hier het retourformulier, lees het door, print het en vul het in. Dit formulier voeg je toe aan jouw pakket dat je terug wilt zenden:

Powercage
Riegshoogtendijk 184
7913 TD Hollandschveld
Nederland

Nadat wij het artikel hebben ontvangen zullen wij dit zo snel mogelijk verwerken. Dan kunnen we het bedrag overmaken.

Wat krijg je terug?
Wij maken de door jouw gemaakte kosten (aanschafkosten en originele verzendkosten) na herroeping zo spoedig mogelijk naar je over, uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending of herroeping. Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de origineel betaalde verzend- en betaalkosten.

Deelvergoeding
Wanneer het artikel al in gebruik is genomen, is het toch mogelijk om het artikel binnen 14 dagen te retourneren of terugbrengen. Er zal dan een deelvergoeding plaatsvinden omdat het product niet meer als nieuw verkocht kan worden, vaak valt de deelvergoeding op ongeveer 80% van het aankoop bedrag. Wanneer het artikel langer in gebruik is geweest en teveel beschadigd is zal er geen deelvergoeding zijn en kun jij het product niet meer retourneren.

Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden
Artikelen die op maat zijn gemaakt.

Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag? 
Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op.

Kosten voor het retour sturen 
De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.

Let op de kosten van verzenden kunnen hoog uitvallen i.v.m. het gewicht. Een retourverzending is op eigen risico, Powercage is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of beschadigde producten.

Versturen
Breng het pakket naar een postkantoor naar keuze. Hier ontvang je een verzendbewijs. Bewaar deze goed totdat de retour volledig is afgehandeld. Dit is je bewijs dat het pakket daadwerkelijk is verstuurd en kan bij verlies tijdens transport naar worden gevraagd.

Afhandeling
Zodra de retourzending bij ons is verwerkt krijg je hierover bericht. Dit proberen wij natuurlijk zo snel mogelijk te doen. Heb je na 14 dagen nog niets van ons vernomen? Neem dan contact op met ons: info@powercage.nl of stuur een bericht naar: 06-54323322